Help! Mit tudnék tenni?
Nem olyan régen volt nekem a gépem a szervizben, a win7 telepítésekor automatikus rebootnál a bootképernyőnél megállt és nem ment tovább sem a biosba sem a bootmenübe. Elvittük egy számítógépeshez (ez volt két hete) és az megcsinálta. (Valami lokigai probléma volt).
Felraktam rá megint a win-et és ma raktam rá egy Avast vírusírtót. Feltelepítettem, reboot és bootolás közben végzett egy vírus ellenőrzést.
Nos, vírusellenőrzésnek vége, újraindult. ... Detectin sata4 hard sick
Detectin cd rom és booooom!
Megint megállt. Újraindítottam. Nem megy tovább! Kezd már elegem lenni! Mi lehet a gond? Miért baxódik el mindig? Ez is logikai probléma? Nem tudnám otthon megjavíttatni mert már nincs megint 5000ft-om hogy a szerelőhöz elvigyem! Kérlek segítsetek!
=(
Nem értem mi az a logikai probléma...
De sztem memória bajod van azért áll meg vagy alaplap.
Lekéne tesztelned a memóriát vagy ha 2 be van benne a memó akkor kivenni az egyiket ugy elinditani ha ugy se jó akkor a másikkal próba...
nah most a gpéemről írok, valahogy elindult.
Átdugtam SATA4 ből SATA3ba
De szerintem ez így nem fog így sokáig élni...
Valami programokat amivel figyelhetema rendszert, javíthatom meg iylenek? Tudnátok javasolni?
CCleanerem van meg egy Avast professional.
ui.: Ez a vírusírtó márka a legjobb nem? Vagy a Kaspersky?
kaspersky a legjobb.
Mit akarsz figyelni a gépen?
jelenleg ezeket használom (utána néztem itt gyak. kérdéseken)
-CCleaner
-DriverScenner (nem találtam hozzá serialt ami müxik szal nem használtam még)
-Avast Professional (úgy hallottam, h a második leghatékonyabb vírusírtó)
-Wise Registry Cleaner
-Smart Defrag
Jah! És be szeretnék szerezni egy tűzfalat is. Melyik a legjobb tűzfal?
Felesleges ennyi minden!
Nekem csak a kaspersky van azon van tűzfal is.
Meg nekem a your uninstaller van abban van ilyen cleaning is ami törli a felesleges fájlokat!
És nincs baj a géppel..
Nem kell túlbonyolítani.
egy valamit megsúgok nektek, egyszerre ne legyen több vírusirtó a gépen mert egymást fogják kinyírni és meghal a rendszer.. lehet hogy a 2 vírusirtó nem kompatibilis a másikkal és vírusnak látják egymást.. ezáltal kiakarják irtani egymást és rendszer össze omlást fog ez jelenteni! Viszont a hiba mint az előző kommentekbe is voltak ram probléma is lehet.. pl nekem a régi p4esembe volt olyan hogy a ddr 128MBos ramot nem rakhattam be 1GB ddr-es ram mellé.. mert lefagyott a rendszer.. próbálj ki minden lehetséges választ.. az is lehet hogy az avastod vagy pedig a cleanered volt már alapból virusos és az okozza a rendszerindítási fájlok összeomlását! Remélem segítettem bocs az elhúzásért :/
eXo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!