Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kéne cserélni a gépemben?

Mit kéne cserélni a gépemben?

Figyelt kérdés

Van egy gépem:

Kobina pvm266AM alaplap

Intel Celeron D320 2,4 ghz

512 mb DDR ram

Samsung 80 gb winchester

Mercury 300 watt táp.

Az lenne a baj,hogy ha megnézek a youtbeon pár videót akkor lefagy még a ctrl+alt+delete re se válaszol :S

Csak a reset segít.Elég idegesítő.Ugyanez van a játékoknál.Mit kellene cserélnem benne hogy ne legyenek ilyen problémáim?

2010. jún. 24. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:
szetem procit:D
2010. jún. 24. 08:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de ez egy nagyon szomorú konfig.

Mindenből a legolcsóbb, de egyben a legsilányabb minőség is.

Alapból egy ilyen alaplap, és egy Mercury táp már önmagában nem egy életbiztosíték.

Cpu csere nem sokat változtat, maximum kicsit gyorsabban fagy le. :)

1. Telepíts friss windowst, ha utána is lefagy, vidd el valakihez aki ért hozzá, vagy ha nincs ilyen a környezetedben, szervizbe.

2. Ha nem akarsz újratelepíteni: Töredezettségmentesíts, pucolj registry-t, futtass le víruskeresőt, és spyware keresőt, töröld a felesleges programokat, nézd át milyen programok indulnak el indításnál, szedd ki a feleslegeseket, stb stb stb...

3. Vegyél akár használtan, de egy normálisabb gépet. Itt egyszer elpukkan a táp, akkor visz magával mindent.

2010. jún. 24. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Csatlakozomaz előttem szólóhoz.

Első körben rendszert cserélj;) ..

A Mercury-Kobina páros valóban nem egy életbiztosítás.

Jómagam is ajánlom a komplett cserét,de ha nem kivitelezhető a dolog, és nincsenek nagyobb igényeid:

még egy 512-es ddr1-modul (3-4e Ft.), De, ha jól látom, ez a Kobina-deszka nem is támogatja a 400Mhz-es ramokat??.. Két 256-osod van benne? :$.. mindegy.. és a táp-csere feltétlenül: Deer, Chieftec [;)] (legalább 350W) (4-5e Ft.)

Sok sikert!

2010. jún. 24. 09:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Elírtam Kobian alaplap.

Amúgy próbáltam már 400MHz es modullal és ment :)

2010. jún. 24. 09:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy 400mhz-es ramot bele tudsz tenni, és működik, azonban az már korán sem biztos, hogy valóban 400mhz-n fut e. Valószínűleg nem. :)
2010. jún. 24. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!