Mit kéne cserélni a gépemben?
Van egy gépem:
Kobina pvm266AM alaplap
Intel Celeron D320 2,4 ghz
512 mb DDR ram
Samsung 80 gb winchester
Mercury 300 watt táp.
Az lenne a baj,hogy ha megnézek a youtbeon pár videót akkor lefagy még a ctrl+alt+delete re se válaszol :S
Csak a reset segít.Elég idegesítő.Ugyanez van a játékoknál.Mit kellene cserélnem benne hogy ne legyenek ilyen problémáim?
Nem akarlak elkeseríteni, de ez egy nagyon szomorú konfig.
Mindenből a legolcsóbb, de egyben a legsilányabb minőség is.
Alapból egy ilyen alaplap, és egy Mercury táp már önmagában nem egy életbiztosíték.
Cpu csere nem sokat változtat, maximum kicsit gyorsabban fagy le. :)
1. Telepíts friss windowst, ha utána is lefagy, vidd el valakihez aki ért hozzá, vagy ha nincs ilyen a környezetedben, szervizbe.
2. Ha nem akarsz újratelepíteni: Töredezettségmentesíts, pucolj registry-t, futtass le víruskeresőt, és spyware keresőt, töröld a felesleges programokat, nézd át milyen programok indulnak el indításnál, szedd ki a feleslegeseket, stb stb stb...
3. Vegyél akár használtan, de egy normálisabb gépet. Itt egyszer elpukkan a táp, akkor visz magával mindent.
Csatlakozomaz előttem szólóhoz.
Első körben rendszert cserélj;) ..
A Mercury-Kobina páros valóban nem egy életbiztosítás.
Jómagam is ajánlom a komplett cserét,de ha nem kivitelezhető a dolog, és nincsenek nagyobb igényeid:
még egy 512-es ddr1-modul (3-4e Ft.), De, ha jól látom, ez a Kobina-deszka nem is támogatja a 400Mhz-es ramokat??.. Két 256-osod van benne? :$.. mindegy.. és a táp-csere feltétlenül: Deer, Chieftec [;)] (legalább 350W) (4-5e Ft.)
Sok sikert!
Elírtam Kobian alaplap.
Amúgy próbáltam már 400MHz es modullal és ment :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!