Mekkora táp szükséges a lenti konfignak?
Figyelt kérdés
Jelenleg van egy 450-es tápom, de kicsit tartok, hogy nem lenne elég (nem próbáltam még).
Cpu: xeon x3450
Ram 8gb ddr3 1333mhz
Gpu: rx550
Egy optikai meghajtó(dvd), egy 120-as fan, a procihűtő cm hyper evo tx3, egy hdd hiányzik még.
Elég a 450, vagy kell 500+?
2018. okt. 15. 04:41
1/7 anonim válasza:
Elėg, ha minősėgi nem pedig valami nónėm gagyi.
2/7 anonim válasza:
210W korul fogyaszt a geped max terheleskor, igy eleg vicces a kerdesed.
3/7 anonim válasza:
Pontos típusa a tápnak? Ha normális(abb), akkor bőven elegendő.
4/7 anonim válasza:
CPU 95W max
VGA 50W max
többirésze 15W
160W összesen terhelés alatt :D
FSP SP300-A 250W 6000 FT körül. bőven elég.
5/7 anonim válasza:
De ird le mielyen a vana gépedben , W bőven sok mint láthatod csak a minőségére vagyunk kíváncsiak.
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Nem vagyok annyira tisztában ezekkel, bocsánat, ha hülye kérdés volt, de a vga ajánlott tápja 500 w -papíron.
A táp márkáját nem tudom fejből és most nem is vagyok otthon, hogy leírjam. Egyszer lett cserélve pár éve, akkor olyan 8-10 ezres táp ment bele. Nem ilyen nevenincs gyártmány, de nem is a legminőségibb lehet -már ha van ilyen középkategória.
2018. okt. 15. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!