Miért mondják ne fejleszem a PC-met?
Ha bedőglik az SSD vagy a HDD-ék, a többi alkatrészek jók.
Akkor se fejleszem tovább a gépem új adattárolokkal.
Akkor 8GB ram elég netezésre torrentezésre?
Még egy 8GB ram felesleges?
Gépház: MTECH AS08A-BK BLUE
TÁP: FSP 400W HEXA
Alaplap: MSI H61M-P31 (G3)
Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz
Ram: G.SKILL 8GB DDR3 1600MHz F3-1600C11S-8GNT
SSD: Adata 128 GB
Merevlemez: Toshiba 1TB
Merevlemez: WD 1TB
22x dual layer DVD író
mert ha nem kell ennél nagyobb teljesítmény akkor felesleges
nekem 1 milkás gépem van 1080Ti meg minden, mert nekem meg ez kell játékfejlesztéshez
ha te netezgetsz és a gép megfelelő neked, akkor felesleges fejlesztened, persze ha valami tönkre megy benne, jó ha cseréled, mert anélkül nem tudod használni
Érdemi fejlesztés az esetedben egy videkártya lenne, de amit érdemes lenne megvenned, az többet érne, mint az egész gép.
8 GB RAM egy diszkrét videokártya nélküli rendszerhez bőven elég mindenre.
Én az SSD mellé egyetlen egy HDD-t tennék,minimum 3 terrásat+egy HD filmezéshez éppen elég VGA-t.
(Esetleg ha zavar a hűtés hangja,egy 120mm-es toronyhűtőt a CPU-ra,csak abban az esetben.)
#7:
hát a követelményekről ne is beszéljünk, a RUST pl egy optimalizálatlan xar, meg hasonlók
Én VR irányban is fejlesztek emiatt vettem ennyire erős vasat, de ez a projekt 11 éve kezdődött és pár éve nőtte ki magát saját játékká kezdetben ötlet szinten ugye, de ahhoz kellett pár évet tanulni, hogy megtudjuk valósítani.
Jó is lenne, ha csak 1 hétvégés letöltött scriptekből álló szutyok lenne :D
A modelleket mi gyártjuk, a hangokat szintén, a kódok nagy része szintén 0-ról írt (persze vannak letöltöttek, pl network meg hasonló, de amennyit lehet szintén sajátot írunk, hogy passzoljanak a többi rendszerhez).
Meg mivel a játékosok felé lesz kiadva egy API (kb úgy képzeld el, mint a WOW-nál az addon írás), ezért jó ha kézben van a kód és nem bepakolunk ezt-azt amiről azt se tudjuk mit is csinál még, vagy ágyúval verébre kategória.
De ha a kérdezőnek elég a jelenlegi gépe, akkor felesleges rajta upgradelnie.
Sokan túl izmos gépet vesznek az igényeikhez mérten.
Én 2-4 évente cserélek gépet és az optimalizálatlan VR játék fejlesztéshez jobb egy erős vas, mivel nem egyből az optimalizálással kezdünk :)
(és látod pl Rust sok pénz és évek alatt sem jutott el az optimalizálásig, de nem is akarjuk a példáját követni)
Hány év még mikkor lassu lesz a pc?
Hány év még hogy kondik pupossak lesznek?
2014-be vettem a procit, alaplapot, ramot, dvd írot, az egyik hdd-t, 2016-ba vettem a tápot, másik hdd-t, 2018-ba vettem az ssd-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!