A tft monitorom megadta magát. Mi lehet a baj? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Bekapcsolom se kép se világító led vagy valami, az egyetlen ami van az csúnya kattogó hang!
Szétszedtem (mert nincs rá garancia és kicsit drága volt hogy ne próbáljam meg megcsinálni) de 2 púpos kondi kivételével semmi rendellenest nem találtam. (a táp részénél)
A sípoló kattogó hang mintha a tekercsből jönne, cseréljem ki a púpos kondit vagy mi lehet a baj?
2010. jún. 23. 21:40
1/4 anonim válasza:
öööhm... valószínűleg elromlott.
Yat
2/4 anonim válasza:
Ha értesz hozzá, mérd ki, valószínűleg a táp lesz a ludas. a púpos kondikat cserélném, bár lehet valamelyik IC, tranyó is megadta magát. nézd végig.
3/4 anonim válasza:
Igen, a púpos kondikat mindenképp megpróbálnám kicserélni. Aztán nekiesnék egy multiméterrel.
Legvégső esetben meg lehet látogatni egy szervizt. Mivel nem garanciális pénzt kérnek a javításért, de ez biztos kevesebb, mint egy új monitor.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
Kicseréltem a kondikat és most jó :)
Nagyon köszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!
2010. jún. 24. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!