Érdemes még egymagos 475-ös processzorral gondolkodni, vagy inkább teljesen új gép?
abit IS7 E alaplap
Intel 3.0 proci nem celeron 3.4-en
chieftec 400W
hd 3650 agp 512 Mb
2500 Mb memória kingston
mit kellene változtatni hogy még egy két évet ki bírjon a gép a játékok terén.
Fps játékokat használok leginkább fear quake mass effect
crysis far cry és még sorolhatnám, mire érdemes gyűjteni vagy lecserélni hogy még tudjam használni?
egy új konfig is belefér 150 ezer max
előre is köszönöm a válaszokat
Alaplap: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H (22.237 Ft)
Processzor: AMD Athlon X4 630 2.80 GHz AM3 BOX (25.669 Ft)
Memória: KINGMAX TinyBGA 4096 MB DDR3 1333 MHz KIT (27.250 Ft)
Videókártya: SAPPHIRE HD5750 1 GB DDR5 VAPOR-X PCIE (43.000 Ft)
Merevlemez: SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ (12.188 Ft)
Optikai egység: NEC AD-7240S Fekete (5.157 Ft)
Ház: ASUS TA-B11 Fekete (6.375 Ft)
Tápegység: FSP FSP350-60APN (8.913 Ft)
Összesen: 150.789 Ft (+2.500 Ft szállítási díj, igény esetén 1.875 Ft
összeszerelés)
Árak a www.ipon.hu oldalról, itt viszonylag olcsóbbak is a termékek, ha netről rendelsz, csak ajánlani tudom.
A gépről: Gyors 4 magos AMD processzor, 4 GB modern DDR3-as memória, a videókártya is ki fogja szolgálni igényeidet. Merevlemez a jelenlegi piacon kapható egyik leggyorsabb Samsung, és még fontos a minőségi 400 W-os tápegység. Gépház egy példa, választás a Te kezedben van. :)
Egy biztos, a mostani géped után ez igen nagy előrelépés.
Én nem az első vagyok, de leírom a leendő konfigomat, ami kíbir minimum 3 évet maximumon.
Alaplap: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H 18.958FT
Proci: AMD Athlon II X4 630 Boxed 22.750FT
VGA: Sapphire PCIe HD5850 1GB 66.046FT
RAM: 2db Kingmax DDR3 2GB 1333MHz 22.640FT
HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB (HD103SJ) 17.455FT
Táp: Gigabyte Superb 460W 9.450FT
Össz.: 157.299FT
A játékoknak a videókártya kell, és a HD5850 a legjobb az árkategóriában.
Prociból, hogy spóroljak, egy kicsit gyengébb 4 magost raktam, de mint említettem, legfőképpen a VGA-t nézik a játékok. Ha egy idő után (kb. 2 év) nem lenne elég jó ez a proci, akkor vehetsz egy erősebb procit.
Így a bivalyerős vga kompenzálja a kicsit gyengébb procit.
Így tökéletes az összhang, és egy tökéletes gamer épet kaptál.
Videók a konfiggal:
Ja bocs mind2-en 21:39-esek vagyunk xD
Én a második konfigos vagyok és én néztem az argep.hu-ról...
Szerintem így sokkal jobban kijössz a pénzedből.
Argep-ről vannak, ha nem ismered, az 1 olyan oldal, hogy a megkeresi, hogy melyik boltban a legolcsóbb az adott alkatrész.
Nos van egy pár ami ugyanarról a helyről van, de azért utánna kell járni a dolognak és több boltot bejárni.
Azért írtam, mert én így fogom csinálni, 1-2 napot rászánok és bejárom azokat a boltokat, ahol a legolcsóbb és így 30ezret biztos spórolok.
Az a lényege annak a dolognak amit leírtam, hogyha rászánsz egy pár napot a keresgélésre, akkor kevesebb pénzért jobb gépet kapsz.
Akinek nincs ideje/türelme így csinálni, az egy kicsit drágábban jön ki ugyanazzal a géppel.
Üdv, csak annyit fűznék hozzá,h nem 475, hanem 478; ha a sok okosnak eddig nem tűnt fel ;) ..
Mellesleg a P4-es (nem cerka) proci nagyon húz ;).
Anyniban igazuk van az előttem szólóknak, komplett cserés már a gépecske (viszont erős, atom-stabil, megbízható; abit-ot kivéve, s én jutányosan be is számolnám:))
. Abban viszont már nincs,h az ipon, és az árgépes ostobaság olcsó árairól lenne híres:) merlinhardver.hu, qlr.hu
60e Ft.-ból egy 2-3 évig még biztosan megfelelő gépet kihozhatsz..
esetlegesen teszvesz, bár emitt sok a dilettáns :)
sok sikert!
"a sok okosnak eddig nem tűnt fel"
Az ám a nagy probléma, mintha a kérdés megválaszolásának egy kulcspontja lenne ez.
Általad írt oldalakat nem ismerem, viszont az iponon igen jó árak vannak, 2500 Ft-ért kiszállítják bárhova, és ez az ár már tartalmazza a Garanciafutárt is, ami ingyen viszi-hozza a termékeket ha valóban hibás.
Végül is mindegy, döntés a kérdezőre van bízva, majd látja neki hogy jobb.
köszönöm a válaszokat, és köszönöm a korrigálást (475-478)
érdekelne még egypár konfig leírás ezzel is növelve az esélyeimet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!