Enermax MaxTytan 800W táp vélemények?
11/17 A kérdező kommentje:
Fölöslegesnek érzem a tuningot még...meg 1070 mellé minek? 2080 Ti-hez már azt mondanám nem árt, de ezt is bőven kihajtja alapjáraton is.
12/17 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy eddig bárhol megfordult ez a kérdés, hogy mi ölte meg a procit, mindenki más alkatrészre mutogatott. Vannak akik azt mondták hogy táp, vannak akik alaplap (ezt már kevesebben) és vannak akik szerint csak gyári hibás volt a proci (szerintem ennek a legkisebb az esélye mert akkor már korábban is lettek volna gondjaim vele).
13/17 A kérdező kommentje:
Ha nem tudom mi ölte meg a procit, nem tudom elkerülni se hogy legközelebb ne történjen ez. Annyi meg nincs, hogy mindent lecseréljek a gépben.
Nem a Pure Power 10 ölte meg a cpu-t, ezt látatlanban is megmondom. Alaplap is haza tudja vágni, vagy egyszerűen csak rossz volt a cpu, 1000-ből kifogtad azt az egyet, ami rossz, de ezért ennyire túlméretezni a tápot hülyeség lenne, a tápodnak semmi baja. Amúgy meg bekapcsolod a tápot, megterheled és egy feszültségmérővel kiméred, melyik ágon mennyit ad le, ennyi az egész. Kell neki egy autós erősítő, ami jól megrángatja, azzal letesztelhető.
2018. okt. 9. 15:51
15/17 A kérdező kommentje:
Eddig 10-ből 8 ember a tápra gyanakszik, a maradék 2 pedig az alaplapra. Ha rossz lett volna, miért csak most döglött be? Előtte is ugyan azokat csináltam vele ami később a vesztét okozta (nem volt nagy hajtásnak kitéve...sima egyszerű játékot kapott). Lehet, hogy csak akkor mittudomén megugrott a feszültség és az bőven elég volt, hogy bekrepáljon. Ez a kérdés valószínűleg örökre megválaszolatlan marad.
Btw azért gyanakszom (leginkább) a tápra, mert tesómnak is kb. ilyen gépe van (csak i5 8400-al, többi szinte ugyan az) és neki az újonnan vásárolt (ugyan ilyen) tápja szintén játék közben adta meg magát, 2 hét után. Akkor szerencsére semmi más nem döglött be, csak a táp, azt viszont kicserélték garanciába. Csak azért elég kellemetlen, hogy egy 100-120 ezres processzor ilyennek van kitéve. Hiába drága meg sok, ha olyan táp hogy elég egyszer megvenni és vigyázni fog a gépre.
Mindenféle mérés nélkül mondod ezt, gyanakvásra alapozva. HA éppen az egyik kondi szállt el az alaplapodon és túlfeszt kap a cpu, tehetsz te alá akármilyen tápot, az is erre a sorsra fog jutni. Találgatás az egész, pedig mérhető, hogy a tápnak van a baja vagy másnak.
2018. okt. 9. 19:35
17/17 A kérdező kommentje:
Vagy csak balszerencsém volt. Már nem izgat, rendelve van másik táp.
Kapcsolódó kérdések: