Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért "lassul le" néha a...

Miért "lassul le" néha a görgetés az egeremmel?

Figyelt kérdés

Véletlenszerű időközönként (mondjuk pár naponta) minden előjel nélkül csinál ilyet az egerem: pl olvasok egy cikket, görgetek, normális, görgetek, normális, görgetek, és egyszer csak kb negyed olyan sebességgel lehet tovább görgetni csak. Onnantól kezdve minden lapon, minden oldalon ilyen, nem csak böngészőben, hanem minden programban, amiben görgetni lehet.

A gép újraindítása segít, más nem, legalábbis eddig még nem találtam más megoldást - az újraindítás meg néha elég kényelmetlen.

Viszont ilyen görgővel meg rettenet a böngészés :))

Páromnak is csinálja, pedig neki más gépe is van, meg más egere, más oprendszer (neki win 10, nekem 8.1), de mindkettőnknek bluetooth egér, ez nem tudom, számít-e..

Másnak is van ez? Mi okozza? Mit lehet tenni ellene?

2018. okt. 2. 11:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Nyomd le a görgő gombot egyszer és húzd óvatosan lefelé az egeret lefelé görgetéshez, felfelé pedig felfelé görgetésre. Ideiglenes megoldásként ezt tudom javasolni.

Amúgy lehet, hogy fizikailag ment tönkre és nem szoftveres hiba áll a háttérben, bár az, hogy két különböző bluetooth-os egér is ugyanazt a problémát produkálja, ráadásul két különböző gépen eltérő op. rendszerrel, az kicsit csodával határos.

Vezetékes egérrel, vagy egyáltalán a 2 "hibás" egeren kívül másik bluetooth-os egérrel próbáltad már? Lepróbáltad a 2 gépen kívül másik gép(ek)en a kérdéses egereket? Ezzel legalább az egér hibát ki lehetne zárni.

2018. okt. 2. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!