Egy régebbi fajta processzort hol tudok beszerezni, amit már szinte sehol sem árulnak?
Figyelt kérdés
Régebbi gépem van, amiben AMD Athlon II X4 631 van. Ezt szeretném lecserélni egy 651-re, de szinte nincs is semelyik üzletben.
Tudom nem nagy újítás a gépbe, de max ez az amit az alaplapom támogat.
Ha leadom a rendelést, be tudják nekem szerezni?
2018. okt. 1. 02:15
1/6 anonim válasza:
Újonnan már sehol sem fogod tudni beszerezni mivel nem gyártják. A beszállítóknak és a viszonteladóknak sincs már belőle készleten, így te hiába is adnál le rendelést, ez egyszerűen teljesíthetetlen lenne. Keresgélj a hardveraprón, ott a mai napig is látok akár socket775 cuccokat is. Csak megtalálod ott az említett procit.
2/6 anonim válasza:
Sajnos ilyet már csak használtan találsz.
3/6 Dongaben válasza:
Ha már kénytelen vagy használtban gondolkodni, akkor érdemes volna elgondolkodni az alaplap cserén is. (Én ezt tenném.) Procit esetleg megnézheted PC bontóban, vagy PC szervizeléssel foglalkozó vállalkozásnál. ( Ilyen helyről szereztem korábban egy régi procit 2 doboz sörért...:))
4/6 anonim válasza:
Olyan elhanyagolható mértékben lenne gyorsabb a 651-hogy észre sem vennéd. Ennél sokkal erősebb régi félkonfigot is pofátlan olcsón meg lehet már. Venni.
6/6 anonim válasza:
Legacy hardvert Ebayről szoktak rendelni az emberek, ha a lokális használtpiac nem tudja kiszolgálni őjet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!