Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet valamit csinálni azzal,...

Lehet valamit csinálni azzal, ha "mászik/remeg" a kurzor?

Figyelt kérdés
Egy doom fighter gm-260l-ről lenne szó, a dpi/(cpi)-t már levettem az egér gombjával a minimumra valamint a gépen is levettem(egér beállítások) de még így is csúszik. Egyébként nem lenne azavaró, de film nézéskor eléggé az. Van valami megoldás rá vagy új egér kell? (nem szándékozok gamer egeret venni 10-100K-ért, viszont kacatot sem akarok)
2018. szept. 29. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg az egér alatti felület nem megfelelő, amihez elég egy egérpad. Vagy maga az egér silány minőségű, mert bár kacatot nem vennél, de egy 1500 forintos gamernek csúfolt egérről van szó - ha ugyanennyiért egy irodai egeret veszel a teszkóból, gyanús hogy nem fog nagyobb minőségi kategóriát képviselni a gamer sem, hiába van benne állítható DPI amitől azt hiszi az ember hogy majd jobb játékos lesz).
2018. szept. 29. 16:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha mindenhol remeg akkor meg kell tisztítani. Koszos, szöszös az érzékelő előtti terület. Az a lyuk, ahol a piros fény kijön...
2018. szept. 29. 17:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja én nem is azért vettem ezt mert gamer vagy van rajta dpi gomb , csupán kellett egy új, és ez jól nézett ki. Nem vagyok egy gamer ember szóval nem is akartam olyan egeret. A DPI egyébként leginkább FPS-eknél számít. Egyébként van alatta egérpad, mert járt hozzá(de amúgy az eddigi egereknél sosem volt), mattos egérpad egyébként, de hiába, ugyanúgy mászkál a kurzor. A tisztitást majd kipróbálom. Mit javasoltok ecset vagy vatta? Száraz esetleg vmi alkoholos evgyület?(pl körömlakklemosó)
2018. szept. 29. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne hogy megpróbáld a körömlakklemosót. Az aceton és feloldja a műanyagot. Fújjál bele nagyokat a szenzor lyukába, esetleg monitortörlő kendővel letörlöd. De az ecset is jó.
2018. szept. 29. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!