SD kártya írás helyett USB?
Arra vagyok kíváncsi, hogy megoldható-e, hogy egy eszköz (kamera), aminek nincs USB portja, csak micro SD kártyára ír, hogy a kártya helyett USB-n keresztül lehessen folyamatosan adatot nyerni.
Létezik ilyen?
Egyrészt nincs USB portja, másrészt nekem folyamatosan kellene az összeköttetés.
Azt szeretném, hogy SD kártya helyett géppel tudjam rögzíteni a kamera képét. Tulajdonképpen olyan "hack" kéne, hogy 'átverjem' a kamerát, ő azt hiszi, hogy SD-kártyát ír, közben USB-n keresztül folyamatosan adja a képet.
Nincs rajta típusjelzés :) Volt rajta elvileg vlamikor egy átlátszó fólián valami, de kb. pár nap alatt elengedte magát a ragasztó és volt-nincs...
Azért is az adatátvitel oldaláról közelítettem meg a kérdést.
Tehát az nem megoldható, hogy ezt és ezt a lábat egy USB-aljzat ahhoz és ahhoz a lábához kötni?
Ezek szerint más metődussal ír kártyára, mintha USB-n "adna"?
SD kártya WiFi kapcsolattal?
Ez a wifis SD-kártya jól néz ki, viszont ahogy olvastam, nem láttam, hogy "röptében" lehetne róla adatot olvasni.
Ezzel olyan félmegoldás születhetne csak, hogy beállítom a kamerát, hogy mondjuk 5 percenként készítsen új videókat, és azt a gépen indított paranccsal időzítetten áthúzom a kártyáról. Persze megtehetném, hogy másodpercenként átmásolom a félkész videofájlt, csak az egyrészt olyan mértékű adatforgalmat generálna, hogy többet kellene másolni, mint amennyi idő rendelkezésre áll, másrészt lezáratlan videofájl elég neccesen olvasható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!