Terhelés alatt a processzor hűtő venti a leghangosabb?
Figyelt kérdés
2018. szept. 27. 16:32
1/4 anonim válasza:
Géptől függ. Amúgy általában inkább a videokártya, ha van, és használva van. Nekem nem folyadékhűtésem van a cpu-n, mégis a videokártya hangosabb kicsit, egy gtx1080 g1 gaming (gigabyte)
De hallottam én már tápból is olyat ami terhelésen olyan volt hogy...
2/4 anonim válasza:
Táp akkor szokott zajos lenni terhelés alatt, ha valami noname Codegány, Incom ipari selejt.
3/4 anonim válasza:
Ez sok dologtól függ. Nekem például az a leghalkabb hűtő a gépemben, mivel soha nem kapcsol be a ventilátor (60 fok alatt passzívra van állítva, de 50 fölé meg nem megy a processzor). A táp szintén néma, a videokártya meg 50 fok alatt passzív marad, bár ez már fel tud menni 75 fokra is. Nekem a leghangosabb komponensek a gépemben a merevlemezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!