Meddig drágulnak még az intel processzorok? Belátható időn belül stabilizálódhatnak, visszaeshetnek az árak vagy további drágulás várható?
Figyelt kérdés
Három hónapja néztem ki egy i5 8600-as procit,mostanra majd 30ezerrel kerül többe mint akkor,várjak hogy visszamenjen az ára vagy inkább nézelődjek AMD területen?Egy i5 8600-al melyik amd proci egyenértékű,vagy 60-70 ezer körül milyen procit érdemes most venni?2018. szept. 27. 12:50
1/4 anonim válasza:
Intel-t most egy darabig nem érdemes venni, és szerintem akár egy évig is eltarthat ez az irreális árazás. Az AMD 2017 előtthöz képest szárnyal, a Ryzen-ek nagyon sokat segítettek. Egyébként egy Ryzen 5 2600 egyenértékű az i5-el, csak épp 50 000Ft körüli áron. A miértre a válaszom: [link] - és még linkelhetnék pár oldalt, de felesleges. Ebben a cikkben össze van foglalva az Intel összes problémája, ami miatt emelkednek az árak.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor azthiszem AMD-be fektetek némileg fájó szívvel mert mindig intel párti voltam de nem éri meg a + 30-40 ezres felárat...
2018. szept. 27. 21:47
4/4 anonim válasza:
Egyébként, bár az árnövekedés előtt is hátrányban voltak a Ryzen-ekkel szemben, attól még nagyon jó ár/érték arányú procijaik voltak. Ott volt pl. az i3-8100 30 000Ft-ért, ami hozza az előző i5-ök szintjét, vagy a Pentium G procik (G4560 pl). Könnyedén kieshetnek és vesztes ágra kerülhetnek, mint az AMD éveken keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!