Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meddig drágulnak még az intel...

Meddig drágulnak még az intel processzorok? Belátható időn belül stabilizálódhatnak, visszaeshetnek az árak vagy további drágulás várható?

Figyelt kérdés
Három hónapja néztem ki egy i5 8600-as procit,mostanra majd 30ezerrel kerül többe mint akkor,várjak hogy visszamenjen az ára vagy inkább nézelődjek AMD területen?Egy i5 8600-al melyik amd proci egyenértékű,vagy 60-70 ezer körül milyen procit érdemes most venni?

2018. szept. 27. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Intel-t most egy darabig nem érdemes venni, és szerintem akár egy évig is eltarthat ez az irreális árazás. Az AMD 2017 előtthöz képest szárnyal, a Ryzen-ek nagyon sokat segítettek. Egyébként egy Ryzen 5 2600 egyenértékű az i5-el, csak épp 50 000Ft körüli áron. A miértre a válaszom: [link] - és még linkelhetnék pár oldalt, de felesleges. Ebben a cikkben össze van foglalva az Intel összes problémája, ami miatt emelkednek az árak.
2018. szept. 27. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Feljebb is megy meg
2018. szept. 27. 14:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor azthiszem AMD-be fektetek némileg fájó szívvel mert mindig intel párti voltam de nem éri meg a + 30-40 ezres felárat...
2018. szept. 27. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyébként, bár az árnövekedés előtt is hátrányban voltak a Ryzen-ekkel szemben, attól még nagyon jó ár/érték arányú procijaik voltak. Ott volt pl. az i3-8100 30 000Ft-ért, ami hozza az előző i5-ök szintjét, vagy a Pentium G procik (G4560 pl). Könnyedén kieshetnek és vesztes ágra kerülhetnek, mint az AMD éveken keresztül.
2018. szept. 27. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!