Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » USB verzió mikor számít a...

USB verzió mikor számít a legjobban?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy vannak olyan eszközök amik USB adatátvitelre használhatóak, gondolok itt, USB (pendrive), USB kábel, USB bemenet (pl. PC) , ezek az eszközök rendelkeznek egy USB verzióval ami lehet 2.0 és 3.0 (amivel eddig találkoztam) . A verzió különbség a nagyobb verzió javára nagyobb sebességet jelent. Ez így oké is.

De itt van egy példa ami velem fordult elő: PC 3.0-ás csatlakozóba, csatlakoztattam egy úgy szintén 3.0-ás verziójú pendrive-ot de egy 2.0-ás USB hosszabbító kábellel. És kipróbáltam egy 5 GB-os file-t úgy felmásolni és majd hosszabbító nélkül ugyan olyan volt a sebesség és idő is. Ilyenkor akkor nem játszik közre a kábel verziója vagy mi játszik leginkább közre az esetembe ami sebességre ki hat-hat?

2018. szept. 24. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:
A 3.0-ás pendrive sebessége is fontos. Attól hogy 3.0-ás még lehet a sebessége 2.0-ás. Ugye az olcsóbb pendrive-ok...
2018. szept. 24. 21:18
 2/2 pappgr ***** válasza:
Egyetértek #Fehersrac-el a maximális adatátvitelt határozza meg, de több változója van az egyenletnek, hogy úgy mondjam. És ne feletkezzünk meg a 3.1-ről és a USB-C-ről sem.
2018. szept. 25. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!