Firefighter1 kérdése:
Tudtok mondani erős Wifi Router?
Figyelt kérdés
Nem sebességre vagy processzorra értem hogy erős, hanem mint jelerősség gondolom hogy erős... az se baj ha nagy, az se baj ha több külső antennája van, a lényeg hogy minél nagyobb legyen a kimenő teljesítmény.2018. szept. 24. 08:46
1/5 anonim válasza:
TP-Link Archer sorozat.
De azt ugye tudod, hogy az eszközöknek (laptop, mobil) válaszolni is tudniuk kell!
2/5 anonim válasza:
Mikrotik RB751G-2HnD
30dBi/1000mW 802.11b/g/n
3/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nem csak "beszélnie de hallani" is kell, LoRa modulokhoz kell 2.4 GHZ 600mW. tehát vissza fog tudni beszélni neki!
Köszönöm
2018. szept. 24. 11:25
4/5 A kérdező kommentje:
Mikrotik... még nem is hallottam! De már nézek is utánna! Nagyon köszönöm.
2018. szept. 24. 11:26
5/5 anonim válasza:
Mikrotiket tudom mondani én is, nálunk optikai hálózaton üzenel párszáz és nagyon ritka, hogy bármi probléma legyen velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!