Miért nincs meg a 60fps bizonyos játékokban?
Egyszerűen nem érem el a 60fps-t nagyon sok játékban.Fortnite,ETS2,GTA V,DRAKENSANG!és még több.Néha a gép 50%-a nem megy,de nijcs 60fps.Ezek közül fortniteban a legaggasztóbb.Drakensangot meg nem is értem.
Gép fortnite alatt
Fx-8320(50-65)
Gtx960 4GB(75-95)
12GB RAM(maximum 7GB volt elhasználva)
650W-os FSP táp
És a fortnite és az ETS2 SSD-n vannak.
Egyszerűen néha a fél gép nincs kihasználva,de nincs meg a 60fps.Miért?Tudok ezzel valamit kezdeni?
Ha nincs meg a 60 VSYNC csak ront a helyzeten.
Szvsz. a CPU kevés, mondjuk a VGA sem egy erőgép.
Vedd lejjebb a grafikai beállításokat, OC-d a CPU-t ha van rá lehetőséged.
Ill. monitorozd a terhelést és a hőfokokat Afterburnerrel.
Amúgy a VSYNC-t nVidia controll panelben érdemes bekapcsolni, de tényleg akkor érdemes ha 100+ FPS van és a képkocka csúszást ki akarod iktatni.
A beállításokat és a felbontást elfelejtetted említeni de feltételezem hogy fhd ultra.Az én elgondolásom:
50%-on fut mert ezek az amd-k procik szörnyen gyengék egyszálas teljesítményben és sokszor előfordul a framedrop is, ez valami felépítési hülyeség de nem is ez az igazán nagy probléma hanem hogy a vga gyenge.
Én ezt találtam hírtelen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!