Az alaplapommal lenne a baj?
frissítés: az eszközkezelőbe töröltem a hibás USB device telepítést így a bill. egér elindult rendesen ...
viszont az Asrock logo az fennmarad vagy 10 mp-ig a gép bekapcsolása után ami nem szokott és a windows is kicsit lassabban tölt be.. I5 6400 16 GB DDR4 1050TI SSD Kingstone 120
nem akarom.. mert egy csomó mentett játék van rajta... de lehet a win10 a ludas a lassulásba bár semmi extra programot nem telepítettem mellé...
és most végül is a játékok futnak rendesen.. és a böngészés is gyors.. csak az indításnál a logó zavar
Még azt kipróbálhatod, hogy a BIOS-ba a boot-ba megkeresed a logo-t és kikapcsolod.
Én mindig leszoktam tiltani - de nem hiszem, hogy ez lenne a problémád.
Én is jártam már így, hogy hol működött hol nem működött az egér és a billentyűzet. Már vagy 5-ször telepítettem és csak jelentkezett ez a hiba. Utána letöltöttem máshonnan a telepítő ISO fájlt és avval az ISO-val tökéletesen működött minden. Én is vagy 5-szor frissítettem a BIOS-t mert azt hittem, hogy avval van a probléma. Szerencsém volt mert nem volt áramkimaradás egyik frissítésnél sem (nincs dual-bios-om).
Most már emlékszem, hogy vagy 10-szer is frissítettem a BIOS-t a rossz telepítő ISO miatt. Még a régebbi BIOS verziókat is kipróbáltam.
A "fatebringer" ISO-ival sok a gond mert nem elég, hogy a rendszerbe belepiszkál hanem most már még a telepítő boot.wim-jébe is belenyúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!