Monitor, vagy videókártya hiba?
Figyelt kérdés
A pc-m egyszercsak befagyott amikor megnyitottam az Nvidia Experience-t.
Kb. 2 percet vártam, hogy történjen valami, de nem!
A monitoron megjelent rengeteg zöld kocka/négyzet, egy-két elmosódott piros és kék vonal.(a háttérkép is látszik)
Videókártyát kell cserélnem, vagy monitort?
Esetleg valami mást?
Konfigom:
Amd fx-6300 proci
Asus gtx 770 oc kártya
Asus m5a78l-m/usb3 alaplap
700W chieftec táp
8gb ddr3 ram
500gb hdd
2018. szept. 21. 13:33
1/5 anonim válasza:
A monitort átkötöd az alaplapi vezérlőbe. Ha ott működik, akkor a videokártya a hibás.
2/5 anonim válasza:
dugd át alaplapi kimenetre a monitort, de jó eséllyel videokártya, az szokott ilyen szép vonalakat meg egyéb formákat pakolni a képernyőre.
3/5 A kérdező kommentje:
alaplapon jó a monitor. Ezek szerint a kártya a sz*r.
Meg lehet oldani egy egyszerű szervízzel, vagy cserélni kell?
2018. szept. 21. 21:26
5/5 anonim válasza:
szervizeltetheted, ilyen régi kártyánál a szükséges chipek beszerzési ideje 6-12 hónap, ezen túlmenően 35e+ÁFA alaphangon, szerintem 45e-ből használtan már ennél sokkal jobb kártyát vehetsz (az akár majdnem éves javításról nem is beszélve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!