Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gamer fejhallgatót...

Milyen gamer fejhallgatót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
10.000 forintig keresnék gamer fejhallgatót. Legfőképp FPS játékokhoz használnám (COD, CS). Nézegettem de nem tudok dönteni, a 10 ezer forintost ugyanúgy szídják mint a 4 ezrest. Van olyan ami egy átlag felhasználónak megfelel és nem megy szét a kábel, stb. 2 hónap után?
2018. szept. 20. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Mitol legyen gamer? Headsetre gondolsz igazabol, mikrofonnal egybe?

Ha nem, akkor szerencsed van, a studiofejhallgatok nagysagrendekkel jobb minoseguek hasonlo, vagy 2x dragabb "gamer" headseteknel.

2018. szept. 21. 00:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyiért egy Superluxszal járnál legjobban ár-érték arányban. Nekem HD 661 van, és elégedett is vagyok vele, egyedüli hátránya, hogy nem állítható. De 10k-ból szerintem van a kínálatukban állítható is...
2018. szept. 21. 01:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen olyat keresek ami headset és mikrofon egyben..
2018. szept. 21. 11:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor a szokásos javaslat ha nem akarsz sz*r anyag és hangminőséget:

külön mikrofon (pl: tracer screamer)

+

stúdiófejhallgató (az ajánlott Superlux hd 661 jó választás)

Más lehetőséged nincs, headsetekből nem kapni jó minőségűt 20.000 alatt, de felette is bő kétszeresen túl vannak árazva, mert "gamer".

2018. szept. 21. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!