Milyen gamer fejhallgatót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
10.000 forintig keresnék gamer fejhallgatót. Legfőképp FPS játékokhoz használnám (COD, CS). Nézegettem de nem tudok dönteni, a 10 ezer forintost ugyanúgy szídják mint a 4 ezrest. Van olyan ami egy átlag felhasználónak megfelel és nem megy szét a kábel, stb. 2 hónap után?2018. szept. 20. 23:14
1/4 anonim válasza:
Mitol legyen gamer? Headsetre gondolsz igazabol, mikrofonnal egybe?
Ha nem, akkor szerencsed van, a studiofejhallgatok nagysagrendekkel jobb minoseguek hasonlo, vagy 2x dragabb "gamer" headseteknel.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ennyiért egy Superluxszal járnál legjobban ár-érték arányban. Nekem HD 661 van, és elégedett is vagyok vele, egyedüli hátránya, hogy nem állítható. De 10k-ból szerintem van a kínálatukban állítható is...
3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen olyat keresek ami headset és mikrofon egyben..
2018. szept. 21. 11:02
4/4 anonim válasza:
Akkor a szokásos javaslat ha nem akarsz sz*r anyag és hangminőséget:
külön mikrofon (pl: tracer screamer)
+
stúdiófejhallgató (az ajánlott Superlux hd 661 jó választás)
Más lehetőséged nincs, headsetekből nem kapni jó minőségűt 20.000 alatt, de felette is bő kétszeresen túl vannak árazva, mert "gamer".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!