Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Monitort szeretnénk tv-ként...

Monitort szeretnénk tv-ként használni. Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés

Monitort szeretnénk tv-nek használni. Van kábeles előfizetésünk tv-re és egy használaton kívüli monitorunk.

Az internet tele van set top box-okkal, de fogalmunk sincs melyik lenne a megfelelő. Hogyan és mit kössünk össze? Hol vegyük meg? Milyen átalakító kell? van a minitoron vga és hdmi csatlakozó.

2018. szept. 20. 06:18
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
HDMI kábelt.
2018. szept. 20. 06:47
 2/10 anonim ***** válasza:
A szolgáltatótól kell vegyetek set top boxot. Az garantáltan működni fog, a többi nem garantált. Ilyen havi 500-1000 forint bérleti díjat kell rá fizessetek. Ezen kívül már csak egy hdmi kábel kell. A szolgáltatónál szóljatok, hogy hdmi kimenetes dobozt szeretnétek, mert még mindig az rca-s kimenetet kedvelik sok helyen.
2018. szept. 20. 08:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Megfelelő set top box márka pl: TV Star t1030. Ahhoz képest hogy noname, full extrás. Még nem sikerült olyan video formátumot találnom, ami ne tudna lejátszani! Kielemzi azt amit el akarsz indítani USB-ről, és megvizsgálja hogy le tudja -e játszani. A felbontási eltéréseket automatikusan konvertálja. Tehát nem izgatja hogy mi a fájl kiterjesztése. Ezen kívűl időzített csatonaváltás, és/vagy időzített felvételt is tud. Ja, és 6-7000-ért megkapod!
2018. szept. 20. 08:25
 4/10 anonim ***** válasza:
2018. szept. 20. 08:27
 5/10 anonim ***** válasza:

#3 vagyok:

Még egy apróság! Az Alcor márkát kerüld messzire!

2018. szept. 20. 08:32
 6/10 CspCsj ***** válasza:

#4:

Szimpatikus ez a T1030, de a leírás szerint csak DVB-T tuneres, így a kábeles DVB-C kódolású adást szerintem nem fogja kezelni.

2018. szept. 20. 12:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Hoppá! Bocsi! :)
2018. szept. 20. 20:41
 8/10 A kérdező kommentje:

A set top box az a szolgáltató beltéri egysége vagy pedig tv okosító? Mert igazából az nem kellene. Van kábel tv, vezetéken jön be a lakásba. Valamint a szolgáltató beltérién nem igazán van vga bemenet és azt sem nagyon tudom, hogy a hangfalat hová tudnám rákötni. A mamám szeretne tv-t nézni rajta. Neki nem kell mellé internet.

Valami ilyesmire gondoltam:

[link]

Csak kérdés, hogy ilyet hol lehet kapni itthon?

2018. szept. 21. 04:15
 9/10 anonim ***** válasza:

#3 vagyok!

Mégsem tévedtem!

Neked kábel tv-d van, ami DVB-T, tehát jó hozzá a TV-Star t1030!

Ha van a monitorodon HDMI akkor csak egy kábel kell, ha nincs, akkor egy HDMI-VGA konverter.

[link]

2018. szept. 21. 07:30
 10/10 anonim ***** válasza:

#3 vagyok ismét:

Én magam is használtam ezt a megoldást, a fenti set top box-al. Hibátlan megoldás! Plusz az extrák, amiket már felsoroltam!

2018. szept. 21. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!