Monitort szeretnénk tv-ként használni. Mi kell hozzá?
Monitort szeretnénk tv-nek használni. Van kábeles előfizetésünk tv-re és egy használaton kívüli monitorunk.
Az internet tele van set top box-okkal, de fogalmunk sincs melyik lenne a megfelelő. Hogyan és mit kössünk össze? Hol vegyük meg? Milyen átalakító kell? van a minitoron vga és hdmi csatlakozó.
#3 vagyok:
Még egy apróság! Az Alcor márkát kerüld messzire!
#4:
Szimpatikus ez a T1030, de a leírás szerint csak DVB-T tuneres, így a kábeles DVB-C kódolású adást szerintem nem fogja kezelni.
A set top box az a szolgáltató beltéri egysége vagy pedig tv okosító? Mert igazából az nem kellene. Van kábel tv, vezetéken jön be a lakásba. Valamint a szolgáltató beltérién nem igazán van vga bemenet és azt sem nagyon tudom, hogy a hangfalat hová tudnám rákötni. A mamám szeretne tv-t nézni rajta. Neki nem kell mellé internet.
Valami ilyesmire gondoltam:
Csak kérdés, hogy ilyet hol lehet kapni itthon?
#3 vagyok!
Mégsem tévedtem!
Neked kábel tv-d van, ami DVB-T, tehát jó hozzá a TV-Star t1030!
Ha van a monitorodon HDMI akkor csak egy kábel kell, ha nincs, akkor egy HDMI-VGA konverter.
#3 vagyok ismét:
Én magam is használtam ezt a megoldást, a fenti set top box-al. Hibátlan megoldás! Plusz az extrák, amiket már felsoroltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!