Mennyibe kerülne egy config amin a mai és a pár éven belül megjelenő játékok rendesen elfutnának?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy gépet gaminghez, az mindegy, hogy AMD vagy Intel csak a mostani játékok menjenek legalább high beállítással stabil 60-fpssel. Ezt 200k-300k-ból kilehetne hozni?2018. szept. 16. 17:30
1/6 anonim válasza:
i5 8400, gtx1060 6gb, b360m, 8/16gb ddr4 2400mhz, 500w normális, nem akyga táp (pl be quiet pure power), akármilyen ház, hdd-ssd igény szerint.
2/6 anonim válasza:
Ryzen 5 1600 + GTX 1070, 8GB RAM, AB350m Pro4, FSP Raider II 550W,Raijintek Arcadia.
Azért 1070 mert vannak elég szarul optimalizált játékok is.
#1.75K-ért nem valami jó ajánlat a 8400, ha azt nézzük hogy a konkurencia 50K-ért nyújtja közel ezt a teljesítményt...
3/6 anonim válasza:
Mi a..... Az i5-8400 ára mikor kúszott fel ennyire?!?! Nem is olyan rég még 50 000-60 000Ft körül láttam... Na hát az intel-t most már mindenképp elfelejtem, bár a Ryzen-ek óta eddig is jobban húzok az AMD felé. Egyébként akkor már miért nem Ryzen 5 2600? Nem sokkal, sőt, szinte semmivel sem drágább és már is hozza az i5-8400 szintjét bőven. Amúgy a többit elmondták előttem, nincs mit hozzá fűznöm.
4/6 anonim válasza:
#3.Inkább legyen egy erősebb VGA mint egy jobb CPU, így inkább 1600-t írtam.
Amúgy a készlethiány miatt van, ennek az lehet az oka hogy kevesebbet gyártottak mint amekkora igény van rá így feljebb vihetik az árakat mielőtt jönne az új generáció.
5/6 anonim válasza:
Persze ezt nem ártana még megdobni 8 giga RAM-al, meg esetleg valami komolyabb VGA-val (inno3d ichill pl.), ha van rá több pénzed.
6/6 anonim válasza:
#4 Az okát tudom, csak azt nem gondoltam volna, hogy ennyire megemelik az árakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!