Juhász Róbert123 kérdése:
Szerintetek melyik a jobb táp? (egy árban vannak)
Figyelt kérdés
500W Cooler Master Watt Lite MPX-5001-ACABW-EU vagy 600W Chieftec ECO GPE-600S2018. szept. 15. 17:36
1/3 anonim válasza:
A chieftec egy fokkal jobbnak tűnik(furcsa mód, nem gondoltam volna hogy a 600 as ugyanannyiért jobban teljesít biztonság\egyenletes feszültségleadás tekintetében), de egyik sem jó, ennyiért 400, legfeljebb 450 es tápot kapsz amit érdemes is használni. Ha egy 300-400 ezres gépet fogsz rákötni ne azon spórolj ami az egész rendszeredet hazavághatja egy vihar alatt, ha meg alsó\középkategóriás hardvereid vannak semmi szükséged 400 asnál nagyobb tápra.
2/3 anonim válasza:
Masterwatt Lite-ot ajánlottabb.
3/3 A kérdező kommentje:
Az én gépembe egy 500w-os szerintem kell mivel egy nem olyan kicsi a fogyasztása
C2Q q9550
Gigabyte hd 6870
8GB ddr3
és egy 500as HDD
2018. szept. 15. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!