Szerintetek mennyivel lesznek olcsóbban a "régi" GTX videókártyák ha kijönnek az új RTX-ek?
Szerintem nem sokkal, így is eszméletlen olcsó most a 1080.Én nyár elején vettem 190-ért, most 188 a boltban. (de ingadozik az ár, néha több is)
Szerintem 175 alá biztos nem fog befigyelni.
(gtx1080 gigabyte g1 gaming-ről beszélek amúgy)
Az oka egyszerűen annyi, hogy túl drágák lettek a 2080-asok, tehát nem egy árkategória a kettő. Okosan csinálták... :D
[link] - azért már kijött az RTX-ek közül az egyik.
[link] - görgess kicsit lejjebb az első 1080-ért. 169 000Ft-tól kapható +- a jobb boltok ajánlatai +- szállítási ktg. Ha arra célzol, hogy az érkező, olcsóbb Turing modellek esetleg hozzák a 1080 szintjét hasonló áron, akkor az még előfordulhat. Szerintem megéri várni, hátha. Drágább már nem lehet egyik Pascal kártya sem, max ha valami esemény globálisan felnyomja az összes kártya alap árát, mint pl a bányászláz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!