Új géphez érdemes lenne új gépházat vennem, vagy jó a jelenlegi is?
Figyelt kérdés
Az a helyzet én párszor már lerúgdaltam mikor ideges voltam a vizsák miatt. 3 éves Cooler Master ház. Az oldala be is van horpadva sajnos. Okozhat ez gondot az új konfignál vagy inkább biztosabb lenne tiszta lappal indulni egy új gépházzal?2018. szept. 13. 18:17
1/2 anonim válasza:
Vegyél valami edzett üveg oldalút és verd az asztalt/egeret/billentyűzetet mint minden normális idegbeteg. :D
Ha csak bal oldalát rúgtad szét akkor sok baja nem lehet, amíg ki tudsz mindent belőle csavarozni és vissza jó vagy.
2/2 anonim válasza:
Ha ügyes vagy, akkor ki tudod kalapálni. Ha kevésbé vagy ügyes, akkor vegyél egy szép új házat ahhoz az új géphez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!