Milyen számítógép házat ajánlanátok max.12 ezerig?
Figyelt kérdés
Gamerlős gép kerülne bele.2018. szept. 13. 16:33
1/8 A kérdező kommentje:
plusz 1-2 forint még azért belefér.:)
2018. szept. 13. 16:46
2/8 anonim válasza:
Amelyik tetszik, ennyiről indulnak a házak amiket érdemes is megvenni, egyik sem tud többet a másiknál, vagy kapott jobb anyagokat. Ami világít, és\vagy ablakos azt kerülném, ebben a kategóriában több értelmét látom ha nem felesleges dolgokért fizet az ember - de mint mondtam csodát nem érdemes várni a legegyszerűbb megjelenésű háztól sem. Z11 et vettem pár éve hasonló áron, két ventilátornak van hely az elején de ha berakod a másodikat nem fér fel a front panel(hacsak nem direkt vékony ventilátort veszel), az oldallapot felrakni kínszenvedés, és általánosságban az egész egy elég gagyi, olcsó hatást kelt - nagyjából erre lehet számítani ilyen áron sajnos.
3/8 A kérdező kommentje:
*plusz 1-2 ezer forint bocs elírtam.
2018. szept. 13. 16:47
4/8 anonim válasza:
A Cooler Master MasterBox ok egész elfogadhatóak és jól is néznek ki de ez ízlés kérdése
5/8 anonim válasza:
Fractal Design Core 1000/1100 (mATX, felső tápos)
Bitfenix Nova/Comrade (ATX, alsó tápos)
Enermax Ostrog Lite (ATX, alsó tápos)
Raijintek Arcadia (ATX, alsó tápos)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat és #5-ösnek is mert jókat ajánlott. Nekem őszintén egy ilyen tetszene legjobban, ezt tegnap néztem ki. Szerintetek mennyire lehet jó minőségű?: [link]
2018. szept. 13. 21:22
7/8 A kérdező kommentje:
Vagy ugyanez fehérben, úgy még talán picit szebb is: [link]
2018. szept. 13. 21:24
8/8 anonim válasza:
szereltem már, elfogadható, de semmi különös, a kábel management szintjén is csak közepes szintet ér el.
Nagy hibája hogy az előlap felfogatása elég rossz, könnyen sikerült eltörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!