Milyen kábel kell hogy a gépet rá tudjam kötni a tv-re?
vagy VGA-Scart, ha van scart a tv-n, ha nincs akkor vagy vga-rca vagy pedig vga-svideo lesz
mediamarkt-ban tuti kapsz
"Ha léteznének ilyen kábelek, akkor biztosan lehetne ott is kapni...ja :D"
Öcsém, ne legyél már láma :D:D
VGA - Scart
VGA - RCA - S-video
pl... de ez csak egy (1db) google keresés eredménye, ennyit te is megtehettél volna és akkor most nem oltanálak :D
Szerinted nekem mivel van összekötve a gép a házimozival? (scart to 3,5jack+Svideo) Ne okoskodj ha nem tudsz semmit a témában :D Attól, hogy te még nem hallottál róla még létezik ;)
Oltogatós barátom: ha kicsit több eszed lenne, és nem ekkora arcod, akkor azt is leírtad volna, hogy a Scart - VGA kábel csak egyes kártyák esetében működik, a legtöbb kártával nem megy, csak saját felelősségre használható, és tök bizonytalan, de ez is ott van a leírásában. :)
A másik amit linkeltél, az meg Scart - RCA átalakító, köze nincs a VGA-hoz. :D
Maradjunk annyiban, hogyha utánanéztél volna jobban (ahogyan én már megtettem) akkor tudnád, hogy a VGA kimenet Scart-ra alakításához egy jelfordító kell, mert a VGA az VGA a Scart meg RGB. Valaki linkelt már egy ilyet, az angliából hozatva 12 ezer, plusz posta, itthon megvéve kábé 20 ezer. Szóval semmi MediaMarktba bemegyek, aztán veszek egy marékkal... :P
ok, a második linket tényleg benéztem :P (egyébként azzal is összelehetne)
de barátom... te azt mondtad hogy NINCS ilyen kábel, szóval azt meg te nézted be...
amúgy meg felesleges a vita mert a kérdező azt se mondta milyen bemenet van a tv-n (
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!