Rendeltem egy monitort amihez nem küldtek adaptert.19V-ról megy a monitor. A kérdésem a következő, ha mondjuk egy 19,5V-os adapterről tápolom meg, az tehet-e bármiféle kárt a ledes monitorban?
Meglepi volt.. Annyit mondott, hogy keressek ehhez egy megfelelő adapter, majd számlával igazoljam és kifizetik..tehát nem szolgáltatnak adaptert.
Visszaküldeni nem szerettem volna, mert az megint csak macera, viszont olyan paraméterű adaptert nem találok ami 19V-os, szóval esélyes, hogy vissza kell küldenem.
Nem szeretném reklámozni a cég nevét :D (sokat hirdetnek a tv-ben)
Tudni kell, hogy ez egy újracsomagolt termék. Viszont a rendelésnél ott volt hogy a csomag tartozéka egy VGA csatlakozó meg egy tápkábel. Ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, az ott dolgozó úriember ezeket ugyanígy elsorolta..és ezután közölte velem, hogy szerezzem be az adaptert..
Annyit tanultam a dologból, hogyha van lehetőség az átvételnél megtekinteni a csomagot, akkor az tegyem meg feltétlen. :)
Attól, hogy újracsomagolt, még nem szabadna hiányosnak lennie. Ez akkor is garanciális ok. És az újracsomagolt termékekre is él a 14 napos indokolás nélküli elállás.
Rendelj tőlük egy tápadaptert. Grátisz. Biztosan forgalmaznak olyat.
Vagy kérj cserét. Ha telefonon kekeckednek, akkor írásban. Ha nem működik, gondolkodás nélkül nyomd fel őket a fogyasztóvédelemnél. Azoktól akkora bírságot kapnának, hogy inkább nem kockáztatják meg.
Köszönöm szépen a tanácsokat!
A termék visszaküldése folyamatban van, már csak attól tartok, hogy netalántán találnak vmilyen "hibát", amit rám tudnak fogni, és akkor megtagadják a visszatérítést..:)
Mindenkinek ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!