Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy számítógép házba nagyjából...

Egy számítógép házba nagyjából bármilyen táp jó?

Figyelt kérdés
Ha veszek külön egy házat meg külön tápot, akkor mit kell nézni, hogy kompatibilisek legyenek? Vagy tökmind1, mert mindegyikbe jó mindegyik.
2010. jún. 22. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
nem tom, szerintem egy táp rengeteg házba jó. az én noname 6-7 éves házamba is jó lenne egy gigabyte superb 460, mert lemértem, ugyan akkora mint a mostani tápom.
2010. jún. 22. 12:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Helyileg igen, szabványos a felfogatás helye és a méret is. Elektronikailag nem vennék gagyit, de az más kérdés.
2010. jún. 22. 12:37
 3/4 Diablo3 ***** válasza:
A tápegységek szabványos méretűek, mindegyik házba jók. Most már a teljesítménye, ami számít, a videókari miatt. Az én videókarim dobozára rá volt írva, h minimum 450 watt kell neki. Ezért vettem Gigabyte 460 superb-t.
2010. jún. 22. 12:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, helyileg érdekelt csak.
2010. jún. 22. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!