Mit tegyek? Hardver vagy Vidikártya hiba?
Figyelt kérdés
Vidikártya: NVIDIA GeForce 8600 GS
Nemtudok normális játékokkal jáccani mert szemcsés lesz a képernyő és elsötétül. Utána visszajön és azt írja hogy " Az nvlddmkm képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt. Ez a problémám december óta van sajnos és nemtudom hol a hiba...
2010. jún. 22. 08:12
1/10 anonim válasza:
Én rápróbálnék egy NVIDIA driver frissítésre. A honlapon a konkrét típusra is kereshetsz. Ha ez nem segít, akkor valószínű, hogy a videokártyáddal van a gond.
2/10 A kérdező kommentje:
Már megpróbáltam és semmi...
2010. jún. 22. 08:28
3/10 anonim válasza:
Nem is jaTSZanod kene, hanem megtanulni irni!
4/10 anonim válasza:
A videokártya is hardver... Esélyes annak a hibája, ha a driver frissítés sem segít.
5/10 A kérdező kommentje:
Bocs hogy nem értek sokat ezekhez mester :) ha új vidikártya akkor melyiket javasolnátok? (Vista Home Premium, AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000 , 3,00GHZ , 2GB RAM ) keret: 20e alatt
2010. jún. 22. 08:49
8/10 BlacktigerXXX válasza:
9/10 anonim válasza:
na nekem pont 4670 em van és amkmdap al van ze a gond... -.-
10/10 anonim válasza:
Nekem pedig új NVIDIA GeForce 210 van és mégis előjön az nvlddmkm.sys kékhalál windows logó után windows induláskor. Másodszorra már elindul a gép rendesen, akár újraindítás után is egyből, de ha kikapcsolom a gépet akkor megint először kékhalál, újraindulás és jó. Én sem értem mi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!