Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egyik pillanatról a másikra...

Egyik pillanatról a másikra nincs hang?

Figyelt kérdés

nem tudom mi történt de átváltott a fejhalgatórol a monitor hangszórójára a hang, az eszköz kezelőben pedig

az áll hogy: Illesztőhiba

High Definitin audio hangvezérlő (Az eszköz nem indítható el Kód:10)

2018. szept. 6. 01:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Megsérülhetett az illesztőprogram. Távolítsd el és tedd fel újra
2018. szept. 6. 07:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam de semmi
2018. szept. 6. 07:36
 3/6 anonim ***** válasza:
futtass le rendszerdiagnosztikát, illetve nézd meg az alaplapod, nincs valahol fekete folt, égésnyom stb, az is lehet elfüstölt (váratlan pillanatnyi túláram stb).
2018. szept. 6. 11:05
 4/6 MGéza ***** válasza:

Alaplapi hangkártyák hajlamosak megadni magukat sajnos. Viszont egy pcie vagy pci, esetleg usb-s hangkártya ma már nem igazán drága dolog.

De megjegyzem, a windows akkor ír ilyen általános ökörséget a hangkártyára ha nincs rendesen feltelepítve a driverje hanem alap windows driver van, vagy valami csoda, mondjuk driver booster összebarmolta. Ha megmondod milyen lapod van, adhatunk linket hogy hol keress hozzá illesztőprogramot.

2018. szept. 6. 11:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Msi b150m mortar a hivatalos oldaláról töltöttem le win 10 64 bit hez

Megoldódott amúgy bios frissítéssel a dolog bár soha nem találkoztam még ilyennel

Nem rég cseréltem procit és nem telepítetem újra azóta hülyéskedik a gép bizonyos felbontásnál nem ad képet a kártya, akkor elment a hang, magasabb frekvencián pl 100hz felett csíkozódik a kép

Majd újra telepítem hátha de lehet a táp megy tönkre lassan fsp hyper 500 3éves már

2018. szept. 6. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a táp nem tudom, hogy meghal-e valaha is!
2018. szept. 6. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!