Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol tudom a laptopomon beállít...

Hol tudom a laptopomon beállítani, hogy aksirol menjen a gép és ne toltse az akut?

Figyelt kérdés

Lenovo Y50 Notim van ha rádugom a töltőt akkor kap telejesítményt és akkor tölti is az aksit.

De, van olyan mikor radugom 90%-nál és kihúzom meg vissza dugom alul azt írtja hogy akkuról megy nem töltödik.

De van olyan mikor nem írja és tölti az akkut.

Ezt hol tudom beállítani, mert így tönkre fog menni az aksi.

2018. szept. 5. 11:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem... nem fog tönkremenni az akksi. Szerintem ne próbálj szakértő lenni a témában mikor nyilvánvalóan nem vagy az ("kap teljesítményt")

Egyébként az akkubeállításoknál lehet beállítani azt, hogy hány százaléknál kezdjen el töltődni az akku.

A laptopok töltője nagyon jól van optimalizálva, nem kell rémeket látni, hogy hamar tönkremegy az akku.

2018. szept. 5. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!