Na ennek mi baja? O. o
Figyelt kérdés
egyáltalán nincs bedugva a gépbe a fejhallgató,mégis érzékeli,majd 2 másodperc múlva kiírja h kihúztam -_- sose csinált még ilyet,pláne úgy h nincs bedugva
2010. jún. 21. 22:28
1/3 anonim válasza:
Szerintem a hangszóródnak meg van törve a kábele, így néha összeér, akkor kiírja, hogy csatlakoztatva van, néha nem, akkor meg az, hogy ki van húzva (ha van hangszóró bekötve)
2/3 A kérdező kommentje:
a monitorba van beépített hangfal
2010. jún. 21. 22:32
3/3 anonim válasza:
Próbáld meg a többi lyukat is :) Nekem is ezt csinálja az alaplapi hangkártyám, ugyanilyen márka. Nekem a 6-ból lassan 2 lyuk nem működik :) Bedugom, és vagy nem érzékeli, vagy össze-vissza kiírja, hogy kihúzták és bedugták, és megint ezt. Viszont volt olyan, hogy bedugtam az egyik lyukba a fülesemet, erre azt nem jelezte ki, helyette másik négy lyukat érzékelt. :D Ergo szerintem az alaplap lesz a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!