Egy ütős videokártya 70, 000-80, 000 forint körül?
Egy olyan kártya kéne nekem amin fullon megy a COD MW 2.
40,000 forintos alaplap
AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition proci
-
4 giga 1800 Mhz es memória.
Behalt a kártyám, aztán kijöttem a formából e téren.
Istenem de bírom amikor valaki idejön és elkezd mindenféle hülyeséget magyarázni, persze majd egy teljes generációval elötti kártyádon minden fullon fut, még azok is amihez dx11 kellene? Na mindeggy, ennyi pénzből pont kijön egy HD5850-en, nagyon jó kártya, nagyon jó pénzért, a vörösök 3. legjobb chipsetje ha jól tudom, itt van egy link-is ahol tudsz nézelődni az árak között:
De ha esettleg van egy kis plussz pénzed vagy megbízol a kis üzletekben is akkor itt egy másik, ugyanaz a chipset, de ez gyárilag tuningolva van, szóval gyorsabb.
Szerintem ez elég jó áron van, én is ezt tervezem megvenni, szinte ugyanebbe a konfigba, mint ami neked van.
09:13 - itt csak te beszélsz hülyeségeket...
Hogyne mehetne maxon??
http://www.youtube.com/watch?v=8-wQMjMV2CU
A Dirt 2 már dx11-re lett optimalizálva, de attól nyugodtan megy fullon HD4850-el...
Hehe4
Csak a kérdés kedvéért feltettem a cod MW2 est. 8800GT is viszi fullon :D:D 15k a vaterán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!