Huawei P10 mobilnet gonddal találkozott valaki?
Figyelt kérdés
Következőt produkálja néhány hete a januárban vásárolt P10 készülékem : 15-20 perc egybefüggő használat után a mobilnetem elmegy, nem tudom használni. Chrome böngésző offlinera vált, messenger/instagram stb hálózatot keres. Állapotsávban az ikonok szerint térerő rendben, mobilnetem 4g-vel működik, adatkeretem lejárva nincsen. Újraindítással újabb 15-20 percre orvosolható a gond.
Meg tudom oldani házilag valahogyan vagy vigyem szervízbe? Esetleg típushibáról van szó?
2018. szept. 2. 17:55
1/2 anonim válasza:
Kis olvasni való:
Lényege hogy a huawei telefonok nem támogatják a 800mhz-t.
Ennek hiányában faluban, házakban, fedett helyeken bizonyos esetekben, akadhat/megszűnhet a mobilnet.
2/2 anonim válasza:
Ettől függetlenül persze, nem biztos hogy neked ilyen probléma áll fenn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!