Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer számítógép maximum 250...

Drake13 kérdése:

Gamer számítógép maximum 250 ezer Ft-ért?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Rászántam magamat, hogy végre én is PS-ről átigazoljak a PC-s Master Race-be. Alap szinten értek a számítógépekhez, de az összerakásuk már kissé nehézkes lenne számomra. Ahogy már a címben írtam, maximum 250 ezer forintért szeretnék egy időt álló, bővíthető PC-t vásárolni (Monitor, billentyűzet és egér van már hozzá!). Fontos, hogy legyen benne CD meghajtó, illetve egy jobb fajta SSD is. Ezeket a játékokat szeretném majd rajta játszani, na meg a mostanság megjelenőket: Battlefront II, Far Cry 5, Titanfall 2, AC Origins, GTA 5.

2018. szept. 2. 10:01
 1/2 anonim ***** válasza:

ha 1080p-be azaz csak sima full HD-ba akarsz játszani és nem akarsz 2k monitort venni a későbbiekben, akkor egy 1050TI 4gb köré (60ezer kb) építs alaplapot egy I5 6500-as vagy most már 7500-ast. De egy I7-es procit kapsz már 100ezerért is. Egy videokártya még egy 100-as de az már akkor jobb GTX1060 6giga.

Tehát a GTX1060 100ezerFt

I7-es 6700 100ezerFt

alaplap 28ezerFt

memoria 24ezerFt 8giga (csak)

ssd 14ezerFt

HDD tárolásra 18ezerFt

ház+táp 15ezerFt

Tehát közel 300ezerből tudsz összehozni egy még alapnál kicsivel jobb gamer gépet. 3-4 évig tudsz vele játszani.. de ezen már 2k-s monitoron is.

2018. szept. 3. 19:28
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Ennyiért ez a legjobb

2018. szept. 7. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!