Ez mit jelent? Hogyan állíthatom helyre? A gépem nehezen tért magához bekapcsolás után, és. (többi lent)
Kiírta, hogy "A rendszer súlyos hiba után állt helyre". Rákattintottam a részletekre, ezt írta ki:
BCCode: 1000008e BCP1: C0000005 BCP2: BFA74F5D BCP3: B9F282EC BCP4: 00000000 OSVer: 5_1:2600 SP: 2_0 PRODUCT: 256_1
Még tovább kattintottam, és ezt írta ki: "A program a következő fájlokat csatolta a hibajelentéshez:"
C:\DOCUME~1\keresztnevem\LOCALS~1\Temp\WERd38e.dir00\Mini101608-02.dmp
C:\DOCUME~1\keresztnevem\LOCALS~1\Temp\WERd38.dir00\sysdata.xml
Ezután rákattintottam a "Hibajelentés küldése" feliratra. Kijött egy kis ablak, ellenőrizte a rendszer, amit kell. Ezután beugrott a Microsoft oldala, és választanom kellett a nyelvek között (magyar nem volt, az angolt választottam). Ezután kiírta, hogy kattintsak a MIcrosoft oldalára, és telepítsem az ATI Graphics Driver frissítését.
Rákkatintottam az 1. pontban megjelölt Microsoft oldalra. Azóta a gép keresi telpítgeti magának a frissítéseket.
Sürgős lenne a válasz! Köszönöm!
U.i.: hogyan tudom menteni a kedvencekből a dolgaimat a gépre (hogyha esetleg bedobná a törölközőt a gép, ne kelljen újra megkeresni)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!