Milyen processzort vegyek?
Figyelt kérdés
Meghalt a celeron procim, mert a ventibe beakadt egy vezeték kifúvatás után, és már nem lehetett rajta segíteni, mert egy olyan játékkal játszottam, ami elég proci igényes, feltűnt, amúgy, hogy megfagyott, de mire észervettem h. ventibaja volt addigra leégett a proci és már javíthatatlan :(.
Gép adatai:
VGA: radeon 9250 128Mb 64bit AGP
VOLT proci: Celeron 2.6 Ghz 128Kb cache 400Mhz (csatlakozó: socket 478)
Ram: 768Mb ram (egy 512-es, meg egy 256-os
Alaplap: PVM266Am
2010. jún. 21. 19:52
1/6 anonim válasza:
Javasolt egy új gép vétele, ebbe már igen nehéz újonnan venni processzort, sokat költeni rá nem éri meg. Használtan esetleg.
2/6 A kérdező kommentje:
De használtan, vagy nem használtan, de telejesen mindegy
2010. jún. 21. 20:00
4/6 anonim válasza:
Hát ami azt illeti nekem épp most került eladósorba egy celeron 3,3ghz-es proci, silent cooler hűtővel. Ha érdekel írd ide az msn/e-mail címed és felveszem veled a apcsolatot.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a felajánlást, csak már celeront nem akarokvenni!!
2010. jún. 22. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!