Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vadiúj nyomtató nagyon rossz...

Vadiúj nyomtató nagyon rossz minőségben nyomtat. Miért?

Figyelt kérdés

Most vettem egy HP OfficeJet 3833-as nyomtatót. Nem voltak nagy elvárásaim, csak kellett valami, hohy kinyomtassam a tételeket suliba, meg alap dolgokat. Kinyomtattam a teszt oldalt, ami alapján a nyomtató elvileg bekalibrálta magát. (Vissza kellett helyezni a kinyomtatott oldalt a szkennerbe). Ezzel elvileg kész volt a kalibrálás. A gondom, hogy amikor szöveget nyomtatok, a betűk elmosódottak, nem élesek, ás úgy alapjában nagyon rossz minőségű az egész szöveg. Mi okozhatja ezt? A patronok meg az egész nyomtató teljesen új. Linkelek képet, ezt most nyomtattam:

[link]

2018. aug. 31. 09:35
 1/3 anonim ***** válasza:
A rendszer által automatikusan hozzárendelt illesztőprogramot használod, vagy letöltötted a HP oldaláról a hivatalosat és azt telepítetted? Ha előbbi, akkor az a gond hogy nem az utóbbi. Legalábbis egy próbát megér
2018. aug. 31. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Kaptál választ, arra nem reagálsz,de azért kiemeled.
2018. szept. 5. 08:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Azért, mert ha válaszolok, akkor utána megint nem tudom kiemelni 24 óráig, meg közben meg is feledkeztem róla. Nah de hogy válaszoljak az elsőre, igen, a nyomtatóhoz mellékelt driver van fent, és a legfrissebb. Szóval szerintem ezt kilőhetjük.
2018. szept. 5. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!