Roadkill kérdése:
Milyen gépet lehetne összerakni 150. 000ft-ból hogy ezeket a játékokat legalább magas beállításokon vigye?
Figyelt kérdés
Sziasztok,nem tudom jó-e a topic de valamiért ezt választottam:) Az lenne a kérdés hogy valaki össze tudna rakni egy gépet ami 150k-ból kitelne és vinné ezeket a játékokat úgy 30-60fps-el magas beállításokon?A játékok:
-Grand Theft Auto V
-The Division 1\2
-Farming Simulator 19
-World of Warships
-The Crew 2
-Ghost Recon Wildlands
Ennyiből össze lehetne dobni egy ilyen gépet ami visszi ezeket a játékokat?Előre is köszönöm szépen.Sziasztok
2018. aug. 29. 15:49
1/5 anonim válasza:
Lehet összerakni gépet, amivel elindulnak, de magas beállításokhoz csak a videokártya 100e lesz és hol van még a többi.
Számítástechnika-Hardverek résznél foglalkoznak ilyennel.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm szépen a válaszod:)
2018. aug. 29. 16:39
3/5 anonim válasza:
Ahogy az első válaszoló mondja. Egy olyan pc-ben ami ezeket magas beállításokkal viszi csak a videókártya kerül 100-150 ezerbe.
4/5 anonim válasza:
Ha a videókarid a kamionról esik le,akkor simán menni fog.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!