Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I7 7700 előre utalás?

I7 7700 előre utalás?

Figyelt kérdés

Sziasztok, olyan kérdéssel fordulnék hozzátok (tudom nem ez a kategória de itt általában gyorsan válaszolnak) hogy fel ajánlottak nekem egy olyan lehetőséget egy I7 7700-as proci kapcsán, hogy a csávó el küld valami féle szerződést arról,hogy én el utaltam neki a pénzt és ez után küldi a processzort.

A szerződést még az utalás előtt írja meg és úgy beszéltük meg, hogy a felét utalom először a másik felét meg ha meg jött a csomag. A konkrét kérdésem az lenne, hogy ez a szerződéses dolog biztonságos. El tudok vele menni a rendőrségre ha valami félre sikerül.

Reméle érthetően fogalmaztam.

2018. aug. 27. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Az utánvét jobb, bár ott is át tud verni ha nagyon akar. Ez a szerződés dolog fura egy kicsit. Mert nem tudod ellenőrizni, hogy valós adatokat ír e a szeződésre. Név, lakcím, személyi igazolványszám és könnyen megadhat kamut is.
2018. aug. 27. 22:27
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen én is erre gondoltam, honnan tudom ellenőrizni, hogy mik a valós adatai?

Igaz facebookon beszéltük meg de már az is furcsa volt, hogy emailben más a keresztneve.

2018. aug. 27. 22:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy beszéltük meg, hogy a személyiéről küld egy fotót.
2018. aug. 27. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne bízz benne, keress más eladót. Ez a "keresztnév változás" már elég gyanús nekem.
2018. aug. 27. 23:36
 5/9 anonim ***** válasza:

ellenőrizd a gyereket, kérdezgess más vevőket akik már vettek tőle

Ha egyiket nem tudsz akkor ne utalj előre.

2018. aug. 27. 23:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld
2018. aug. 28. 00:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Tuti nem vennem meg
2018. aug. 28. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Ebbe ne menj bele !

Ki az a hülye aki fél áron oda adja a cuccot?

Gyakorlatilag Te ismeretlen vagy az eladó számára, azaz, ha a felét kifizeted, akkor leléphetsz a cuccal, ha Ő elküldi.

De itt az a helyzet, hogy nem fogja elküldeni.

Ez kicsit olyan, mint mikor ellopok tőled 100-ezret, de ha hozol 30 ezret, akkor visszakapod a 100 ezret. :)

2018. aug. 28. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Írd neki, hogy te ragaszkodsz az utánvételes megoldáshoz és ha úgy nem jó neki, kitérő választ ad akkor tuti, hogy át akart verni.
2018. aug. 28. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!