Videókártyán csak az egyik ventilátor forog, s az is nagyon hangos!?
Figyelt kérdés
Teljesen új a számítógép, a videókártyán a ventilátor zavaróan hangosan pörög, ha gyengébb gépigényű játékot játszom van,hogy egyáltalán nem pörög akkor szinte hallani sem lehet,hogy megy a gép,de ha be is kapcsol a videókártya venti akkor is csak az egyik pörög,nagyobb terhelésnél kapcsol csak be a másik, de nagyon hangosak! Nem tudom,hogy ez normális dolog e. A gépet egyben vettem szóval 3 év garancia van még rajta, addig még az oldalát sem vehetem le :/ Egyébként a videókártya egy ASUS GeForce GTX 1050 Ti STRIX GAMING 4GB DDR5 128-bit. Előre is köszönöm a válaszokat!2018. aug. 26. 22:34
1/4 anonim válasza:
"3 év garancia van még rajta, addig még az oldalát sem vehetem le "
Jó poros lesz addigra :D
Gépet 2 havonta, de legalább fél évente takarítunk, főleg ha minden nap megy...
Egyébként garanciáztasd, hibás a kártya.
2/4 anonim válasza:
Én is azt mondom a hangja miatt vidd vissza garanciára. De az, hogy nem megy a venti csak nagy terhelésen az rendben van, hiszen akkor van beleépítve érzékelő ami csak egy adott hőmérséklet után kezdi el pörgetni a ventiket. (Addig nem kell hűteni a vidikarit) De ha tényleg olyan hangos akkor lehet valami baja...
3/4 anonim válasza:
Az igaz, hogy addig nem kell menniuk amig a hofok meg nem kivanja, de:
Szerintem nem mukodteti kulon-kulon a ventiket, valami akadalyozza a masodikat kis fordulaton levo indulasban, gondolom ami miatt hangosak is.
4/4 A kérdező kommentje:
Amikor pl ets2-őt játszom akkor csak az egyik venti pörög mert ugye az gyengèbb gèpigènyű,de ha pl már csgo-t játszom akkor beindul mind a kettő venti. Csak az a bajom,hogy túlságosan hangosak, por nem lehet mert egyáltalán nem poros belül "mèg" a gèp. Akinek esetleg Asus 1050Ti van az tudna írni,hogy neki is hangos e ha pörög mindkettő vagy sem !? 🤔
2018. aug. 27. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!