Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kikapcsol a gép/elmegy a kép?

Xyxxyyyyr kérdése:

Kikapcsol a gép/elmegy a kép?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy néha miközben játszok, elmegy a kép, viszont a gép nem áll le, mikozben elmegy a kép ilyen "beragadt" error hang szerűség van folyamatosan, és a gép ujrainditására kényszerülök.Mitől lehet? Cpu-ra gyanakodtam mert 60-70fok között van a bios szerint,de van 2 venti és hűtő is a házban, ugyhogy nem tudom, Segítsetek mi lehet?

2018. aug. 26. 21:38
 1/7 MGéza ***** válasza:
Gpu is lehet, alaplap, tápellátás is. De ehhez pontos konfig kéne, úgy nagyjából legalább kitérve a fő hardverelemek pontos típusára és korára is.
2018. aug. 26. 21:46
 2/7 A kérdező kommentje:

video kártya:SAPPHIRE Radeon RX 550 Pulse 4GB GDDR5 128bit PCIe (11268-01-20G)

Táp: RS-600-ACAB M4

Alaplap neve : MSI A88XM-E45 (MS-7721)

8GB ram van a gépbe

Processzor: AMD A10-7800 Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G

Videókártya teljesen új, pár napja lett beszerelve.

Táp,alaplap,proci az azthiszem 3éves lehet, egybe vettem még a gépet régebben.

2018. aug. 26. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Elsősorban a tápra gyanakodnék, de nem ártana a procit/VGA-t újrapasztázni.
2018. aug. 26. 22:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

A videókártya új azt nem hiszem h kéne, procit majd megoldom.

Tápot hol tudnám ellenőrizni,hogy biztos az okozza e a problémát?

2018. aug. 26. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Beleraksz egy másikat a gépedbe és ha jó akkor a táp a hibás, bár az a 70 fokos proci azért befigyel :D Inkább arra mondanám, hogy nem normális.
2018. aug. 27. 01:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi, viszont kéznél nincs nekem csere tápom (nem tudom kinek van). És mivel nem vagyok benne biztos, ezért rögtön nem rendelek!

Nem tud valaki egy programot vagy valamit amivel ellenőrizni lehet, vagy valami módszert?

2018. aug. 27. 09:26
 7/7 anonim ***** válasza:

A 70 fok procinál még üzemi, nem mondható soknak.

Ha túlmelegedik, akkor csak simán hirtelen kikapcsol, nem befagy. Nálam hasonló jelenségeket videókártya hiba okozott.

2018. aug. 27. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!