Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amd vs Intel? Szerintetek...

Amd vs Intel? Szerintetek melyik a jobb processzor?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy melyik processzor a jobb ár/érték arányban. Pl néztem teszteket amd fx 8350 vs intel i5 8600K. A legújabb batman játékban volt hogy az intelnek több mint 50 fpsel volt több viszont az amdvel sem esett 60 fps alá (fullhd max beállítás). De az egyik játéknál sem esett 60 alá az amd. Az amd fx 8350 25 ezer az intel 75 ezer de nem látjuk a 60 fpsnél többet egy 60hz-s monitoron. Akkor minek 130 fps? És az intel 3 szor annyiba kerül. Persze nem akarok minden játékkal max beállításokon játszani. Elég a medium. Szerintetek melyiket vegyem? A pénz elég szűkös. A válaszokat előre is köszönöm.

2018. aug. 25. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Először nézz utána, melyik processzor mikor készült, és miket tudnak, utána nézz vissza ide.
2018. aug. 25. 16:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmetlen választ!! Kézpeld tudom mikor készültek. Én csak a véleményekre vagyok kíváncsi ar/érték arányban
2018. aug. 25. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne egy Telltale játékteszt alapján vegyél procit, amúgy nézz meg egy R3 1200 vs FX 8350 tesztet
2018. aug. 25. 16:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak köszönöm szépen. Tényleg jobbnak tűnik és a foglalata is amd socket am4 amit lehet majd fejleszteni.
2018. aug. 25. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
FX-et ne vegyél, ha nincs hozzá megfelelő alaplapod. Inkább a legolcsóbb Ryzenek közül válassz.
2018. aug. 25. 23:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért kell ma az alig több, mint 60fps-en limitelő cpu helyett 120 fölött szárnyaló, mert eljön az a játék, ami azon is max 30 fps lesz, de az annak a procinak később jön el, lehet hogy sokkal később.
2018. aug. 26. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!