Miért nem indul normálisan a Windows 10?
Sztori röviden: 2 HDD van a gépben (pontosabban 3, de az egyiket csak torrentre használom), az egyiken W7 64 bit, a másikon W10 64 bit. Úgy volt beállítva, hogy indításnál választható legyen, melyik rendszer (melyik HDD) induljon. Ez működött is 1-2 hétig gond nélkül, minap aktiváltam a W7-et (mert telepítés után elfelejtettem, közben felrakott pár frissítést magának mert elfelejtettem kikapcsolni a frissítéseket) és azóta nem indul a W10-es vinyó.
Ezt a képet/hibaüzenetet kapom, ha jól értelmeztem valami boot gondja van (mi más...:D), már csomó mindent próbáltam, indítási javítás (nem járt sikerrel), hibaelhárításnál a parancssorban piszkálni ezt-azt ( [link] erről az oldalról), Youtube videókat is néztem de nekem mindig vagy nem engedte, vagy hibát írt ki, vagy nem találta az adott fájlt, visszaállítani a Windowst egy régebbi időpontra amikor még múkődött stb...tehát egyszóval tényleg mindent...
Létezik valami megoldás erre? Gondoltam újratelepítem, csak vannak rajta olyan cuccok/beállítások amikhez mindenképp el kéne indítsam, hogy tudjak vele bármit is kezdeni.
Az elején rosszul fogalmaztam, párdon.
*Elindul a W10-es vinyó de a rendszer kiválasztása után rögtön bedobja azt a hibaüzenetet.
A HDD-k mind 100/100-asok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!