Karácsonykor van leértékelés?
Pont hogy karácsony után olcsóbbak, március-április-májusban, mert ilyenkor a legkisebb a kereslet.
Karácsonykor a legdrágábbak.
De a PCX-en mindig vannak kisebb-nagyobb akciók.
Csak nehogy megszívd, hogy most veszik meg, mert most olcsóbb, de csak karácsonyra kapod meg :D
Én is így jártam. Befizettem egy új kocsira, de csak karácsonyra tudják leszállítani, addig rághatom a kefét.
Nekem eddigi tapasztalataim a PCX-szel kapcsolatban:
Amikor még haswell volt a sláger, i3 4160 karácsony előtt 31e, decemberben 45e-ről leértékelve 36e-re. ASRock B85 Pro4 lap 22e helyett akciós 25e.
Kb ugyan ezt eljátszották tavaly az i5 7400/7500 processzorokkal is, alaplapok, ramok ára is nevetségesen felmegy +2-3 ezerrel, ami fa**án megdobja majd a kiadást.
Az már csak hab a tortán, hogy amikor rákérdeztem a PCX vevőszolgálatnál, hogy lehet az i3 most akciós, mikor ott virít mellette az árgrafikon, hogy 31e volt 2 nappal ezeleőttig és hogy lehet ezt az átverést akciónak nevezni, választ nem kaptam, de 1 napra rá eltűnt az árgrafikon az oldalról, azóta sajnos technikai hiba miatt el lett távolítva és nem sikerült "megjavítani".
PCX-et amúgy se ajánlom, mert rettentő trógerek,ha bármit garanciáztatni kell, kb mint a mostani kormány, harapófogóval kell kihúzni belőlük mindent, hogy megmozduljanak. Amíg megy a termék, addig tök jó, mert spórolsz vele 5-10 ezret, de amint gariztatni kell, hát inkább nem.
Alternatívaként ajánlom compker-t, ipon-t.
És persze az örök mottó, előre összerakott gépet ne vegyél.
értettem. Ipont hanyagolnám a mostani gép a rootkit,és java biszbaszok miatt meg mitomén miatt nem tudja normálisan betölteni. akkor megpróbáljuk a másikat. előre összeszerelt gépet nem is akarok venni.
amúgy miért nem szabad venni előre összerakott gépet?
"Ipont hanyagolnám"
Nem is mondtam hogy náluk vásárolj, csak hogy ott van ilyen grafikon, - amin láthatod az alkatrészek árainak változásait, akár több évre visszamenőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!