Gamer PC maximum 250 ezer Ft-ért?
Meg fog fájdulni a fejed, annyi konfigot írnak majd, és amikor a vásárlás előtt rákérdezel újra a választott darabra, újabbakat és újabbakat írnak majd :)
A gép összerakáshoz nem kell érteni, mert bizonyos oldalakon összerakják neked, amit rendelsz (pl. PCX). Keress rá: "recommended gamer pc builds 2018", vagy valami hasonló, nézz egy ~800 eurós konfigot és állítsd össze egy összerakó oldalon.
-I5 8400
-Egy olcsóbb B360as lap
-1Tb HDD+240gb ssd/500gb ssd/ami belefér
-Egy olcsóbb ddr4 1x8(ha 2 ram slot van a lapon/mAtx általában/) vagy 2x4(ha 4 ram slot van a lapon/Atx általában/) giga ram
-Szintén a legolcsóbb gtx1060 6giga(!) kártya (Gainward, Palit, inno3d stb), figyelj arra, hogy ne egy ventis legyen.
-Be quiet system power 9 500w táp (még van jópár jó táp, most ahogy néztem ezt divat ajánlgatni)
-egy normálisabb atx ház (Zalman, fsp ect) olyan 10-12k körül.
Ez olyan 250-260k körül kell hogy legyen.
Persze nincs benne monitor/prefériák, nem írtad, hogy az is kell-e.
1+1. Viszont mintha olvastam volna, hogy a kompatibilitási problémákért nem jelez a gépösszerakó, úgyhogy ha pl. 8. generációs Intelt veszel (ami javasolt), akkor az alaplapnak kompatibilisnek kell lennie - nyilván:)
Videókártyából gtx 1060-at javaslok, ha drága, esetleg legyen használt.
Mellé mondjuk egy i7 8700 és reménykedni, hogy jönnek a hat magra optimalizált játékok:) Jönni fognak.
Ha tuning is mehet, ajánlom az egyel régebbi i7 7700k procit, de nem minden alaplappal lehet tuningolni. Bár ennek a procinak az ára épp az egekben van, különben már én is cserélnék erre
Kell még egy jó SSD a rendszernek, majd írja valaki, hogy melyikek a jók + egy 1 terás 7200rpm-es vinyó háttértárnak. SSD-re érdemes játékokat is telepíteni, így én nem a legkisebb, hanem minimum 250 gigásat ajánlok.
És most vagyunk kb. kettő ötvennél. Ha használt cuccokkal operálsz, akkor pesze még marad keret. Kell még az alaplap, ház, perifériák, monitor. 250-ből nehéz új cuccokkal időtálló PC-t összerakni sztem, főleg, ha még egy jó gamer monitort is akarsz mellé. De hátha valaki jobbat tud írni. Az én posztom lehet valamiféle támpont
258 ezer úgy, hogy össze is szerelik neked.
A második válaszoló hülyeséget írt, ez meg kb. ugyanaz, mint amit az első írt, csak gondoltam, össze is rakom neked konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!