Új gépem, igaz hibátlan?
(képet készítettem róla!!)
link :
http(BURGONYA)//www(BOGYÓ)kepfeltoltes(PONT)eu/images/hdd1/2018/08/21/6542018_08_21_21_39_13_Bl.png
(BURGONYA = :, BOGYÓ = .)
Válaszokat előre köszönöm, és ha valami instabi vagy nem passzol a konfigba azt írjátok már meg, a cél az hogy 200E ból hozzak ki egy számítógépet maximum 210E ennél több nem. A gép olyan legyen (bár szerintem olyan) hogy 4-5 évig ne kelljen belenyúlni(kiv. takarítás). A gép játékra (pl.: the sims 4,gta V, minecraft stb. elég a közepes grafika a nagyobb és újabb címeknél!), emellett programingra és videózásra és átlag használatra lesz használva!!
A ryzen nagyon sokat profitál a nagyobb órajelű RAMból, 3000mhz-es eléggé ajánlott hozzá, lehetőleg a támogatási listájából választva.
Tápnak inkább:
Bár ha csak játékra kell, ennyiért ki lehetne szorítani egy 1060 6GB -os konfigot is, i3 8100 -al, és annak kevésbé fontos a gyors ram is.
De pcx.hun 1500FT felett van még a doboz,kész pénz,és a futár,úgyhogy az is legalább 283E lessz : (
link:
Na rövidítettem googleval :
goo.gl/rRzcN4
Hogy lesz a 215-ből 283 azért mert kiszállíttatod?
Közel kétszer erősebb VGA-ról beszélünk, a procik egyszálas teljesítményben egy szinten vannak, játékra meg jelenleg nem sok hasznát veszed az AMD több magjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!