Normális hogy így melegszik az rx 580-am?
Figyelt kérdés
1 hete vettem egy rx580-at (asus dual hútéses, 8gb-os verzió).Nos, kíváncsiságból leszedtem az Msi afterburnert, hogy milyen meleg terhelés közben.Nos, ha kissebb játékot játszok(lol, rocket league) 60 fok körül nyugiban elvan.De ha egy nagyobb játékot(fortnite, r6 siege), akkor Elég magasra megy-75 és 80 fok közé. Kérdem én, normális-e ez?
Egyébként a gépem többi része itt van, mert gondolom szerepet játszhat a hőelvezetés ebben:
Aercool v3x advance gépház(benne alapból 2 db venti)
Fsp hexa 500w táp
I5 7500 gyári hűtővel
Nos , remélem tudtok majd segíteni, és előre is köszi :)
#gépmelegedés
2018. aug. 21. 22:25
2/5 anonim válasza:
Normalis, bar eleg magas ertek. Majd telen ha nem lesz 25-28 fok a szobadban akkor lennebb megy a gpu hofok is.
3/5 anonim válasza:
Ebben a melegben teljesen normális. A gpu-nak meg sem kottyan. Ha zavar, esetleg lecserélheted a gyári pasztát. Pár fokot nyerhetsz vele.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi srácok, ment egy-egy zöld !:D
2018. aug. 22. 08:19
5/5 anonim válasza:
Akkor minek lett kiemelve?
Kaptál két egybehangzó választ, tudomásul is vetted.. hányszor kéne leírnunk ugyanazt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!