Össze raknátok nekem (szóban) 1 gépet 60e ből? (lent)
Figyelt kérdés
Ami legalább 2.6ghz,2gram,512 vidi kártya,vinyo320gb,táp m1,gépházm1 annyit kérek hogy ennél ha lehet drágáb ne legyen (nagyobb teljestménye lehet pl több hz.és nem olyat ami fél év alatt tönkremegy)ennyiből kijönne?2010. jún. 21. 09:40
1/6 anonim 

válasza:

ennyiből?Hát ne itt érdeklődj,hanem egy számtek boltban
2/6 anonim 

válasza:

xD hát drágább ne legyen,de teljesítménye lehet nagyobb? szerintem örülj ha ennyiből megkapod amire vágysz,de számtek boltba kizárt, szerintem böngészd a vaterát vagy a teszveszt és ha szerencséd van bele futsz egy gépbe amit ennyiér oda adnak
3/6 anonim 

válasza:

60000 körül irodai konfigok vannak, integrált videokártyával, ami játékra kb alkalmatlan, és általában az "olcsó" (=szar) tápegység van bennük. A 2.6GHz meg nem mindegy, hogy Celeron/Sempron vagy valami normálisabb proci. Esélytelen ennyiből normális, teljes gépet összerakni.
4/6 anonim 

válasza:

Mire akarnád haszálni? Amúgy nekem pont van egy eladó gépem, P4 3 Ghz, 2 giga DDR2 ram, ASUS EN8600GT 256 vram, 160 giga vinyó, a táp már régi (házhoz adták), és egész szép háza van. Hozzá még jön az, hogy van benne kettő 3,5 centis ventri elöl hátul, hogy jó legyen a szellőzés :)
Az alaplap pedig egy ASUS P5LD2. Lassan 3 éves a gép, a VGA csak 2, de eddig nem volt vele gond. Én ezért kb. 40e Ft.-ot kérek, de lehet alkudni. :) Azért adom el, mert most fogok venni egy új gépet, mivel a mai játékokat nem igazán szereti... de ahogy levettem, neked nem igazán arra kell. :)
5/6 anonim 

válasza:

Előző vok: ha érdekel, írj privátot. :)
6/6 anonim 

válasza:

Asrock g31m-s r 2.0 alaplap + intel pentium e5300 proc + 2gb ddr2 + HKC USP-5550 550W táp + WD 500GB Sata vinyó + 1 XDL HAPPY 4B (pl) + MSI ATI R3650-T2D512/D2 512MB vga = 73.000 ft nálunk itt az isten háta mögött, de ha nagyobb városban élsz, esetleg pesten, akkor 60-ból ezt is ki tudod hozni, akár egy jobb alaplappal is, de nálunk az elmaradott régióban ilyen horrorközeli árak vannak :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!