Tudnátok nekem véleményt írni az alábbi tabletekről? Ajándékba venném valakinek, éppen ezért érdekelnének a vélemények, mielőtt döntenék.
Sziasztok!
Idomulva a célszemély igényeihez szeretnék venni egy tabletet. Ami fontos, hogy megbízható legyen, a kijelzője, jó, ha nagy, de nem elsődleges követelmény. Legyen kezelhető, átlátható, azaz felhasználóbarát. Igazából a tárhely mérete nem lényeg, de persze jó, ha az adatokat át lehet menteni más hardware-re.
Tudnátok véleményezni az általam leírt készülékeket, avagy a márkákat?
Esetleg tudtok ajánlani más lehetőséget? Irányár: 20-25eFt
Előre is köszönöm!
eSTAR 10.1" Grand HD 8GB WiFi Tablet Fekete
iLike Q10 tablet, Quadcore, 1.2GHz processzorral, 10.1" LCD, 1GB, 8GB, Wi-Fi, Bluetooth, Android 5.1, Fekete
Mind a kettő a leggagyibb, legolcsóbb kategória.
Ezzel csak szenvedni fog az akinek adod.
Egy normális tablet 50.000-től kezdődik, de az is csak a belépő kategória.
Ha nincs pénzed normális tabletet ajándékozni, akkor inkább találj ki neki mást.
Köszönöm. Sajnálom, hogy ezt írod, mert igazából nem az életét akarja rajta írni, csak tételeket akar kidolgozni ott. Azaz kis túlzással egy office jellegű alkalmazást használna, s persze a wi-fit, ha ki kell egészíteni.
Erre sem megfelelő?
Azért egy Raspberry-t ne ajánljunk már egy hozzá nem értőnek :D
Mellesleg az hogy tableten tétel kidolgozás... Max ha veszel neki mellé billentyűzetet, mert elég tré érintővel annyit, tudom mert pár éve próbáltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!